Over ons
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16491
 

Over ons

Als bedrijf, stichting of zzp’er kun je niet zonder een website. Bijna iedereen met internettoegang oriënteert zich online voordat ze iets kopen of voordat ze zaken gaan doen. Je website hoog in Google is belangrijk. Maar het is ook belangrijk dat je website er netjes en verzorgd uitziet en dat je bezoekers snel de informatie kunnen vinden waarnaar ze opzoek zijn.

 

iWareCMS ontwikkelt professionele websites die voor bezoekers overzichtelijk zijn en helder in structuur.
De doelmatigheid van u website stellen wij centraal in onze aanpak.
Samen met u wordt gekeken naar wat u wilt uitdragen met uw website.

 

Wij ontwikkelen websites met een Content Management Systeem (CMS).
Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u eenvoudig een eigen website kunt onderhouden en beheren. Er is weinig technische kennis voor nodig om met een CMS te werken.Pagina’s toevoegen, afbeeldingen en foto’s plaatsen en nieuwsbrieven versturen zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden van een website met CMS.

 

Vanaf € 200,- heeft u een professionele website met een CMS.
Zie de pagina portfolio voor voorbeelden.