Kunstuitleen De Bevelanden
17263
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17263,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16491
 
Categorie
Responsive, Web Design, WordPress
Over dit project

De huidige website van Kunstuitleen de Bevelanden maakt gebruik van een CMS maar sprong qua lay-out niet echt in het oog.
In samenwerking met de 2 beheerders van de website is gekozen voor een geheel nieuw en eigentijds ontwerp waarin de kunst meer tot zijn recht komt.

Kunstuitleen de Bevelanden heeft gekozen voor een template waarbij de site op zowel een pc als op een mobiel apparaat bekeken kan worden. Speciaal voor mobiele apparaten wordt een andere lay-out en menu getoond.
Tevens wordt er gebruik gemaakt van een speciaal menu (zichtbaar op de pc) en een kalenderfunctie waarbij toekomstige projecten en evenementen aangekondigd kunnen worden.

februari 2015

Gereed0%