Spam tegengaan - iWareCMS Home // Spam tegengaan - iWareCMS

Spam tegengaan

Spam tegengaan

Eén populaire manier om SPAM tegen te gaan is het gebruiken van een CAPTCHA bij formulieren op je website. CAPTCHA staat voor CompletelyAutomated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart. Oftewel; een geautomatiseerde test waarmee kan worden getest of je met een mens te maken hebt.

Er zijn verschillende plugins beschikbaar die CAPTCHA toevoegen aan jouw WordPress-website. Er wordt dan een CAPTCHA toegevoegd aan je reactie-formulier en/of login- en registratiescherm. Zo houd je op beide plekken ‘bots’ tegen en maak je je WordPress-website een stukje veiliger.

Securimage-WP

Securimage-WP genereert een eigen afbeelding in plaats van gebruik te maken van Google’s reCaptcha. Bezoekers zullen dit herkennen, omdat veel websites deze techniek gebruiken.

WP-reCAPTCHA

WP-reCAPTCHA is één van de bekendste WordPress plugins voor CAPTCHA. Deze plugin maakt gebruik van de reCAPTCHA-API. Je moet daarom naar de website van reCAPTCHA gaan en je aanmelden met een Google-profiel. Je krijgt dan API-keys en vanaf dat moment kan je de plugin gaan gebruiken.

The following two tabs change content below.

Edwin Sulsters

Edwin Sulsters richtte in 2014 iWareCMS op. iWareCMS is gespecialiseerd in luisteren, vertalen en toepassen. Luisteren naar de mensen, hun kennis, praktijkervaring en wensen.

Laatste berichten van Edwin Sulsters (toon alles)

Recente berichten

404, pagina niet gevonden

16 december 2015

Meerdere talen

15 december 2015

Trage website

4 december 2015

Spam tegengaan

4 december 2015

WordPress beveiligen

4 december 2015