Een website vanaf slechts € 150,-


Alles-in-één: Professionele website,

makkelijk te beheren
Mobiel- en tabletproof en

zoekmachinevriendelijk

Wie


Responsive Webdesign

Goed communiceren via internet is voor elk bedrijf cruciaal. De manier waarop u zich presenteert op internet is meestal van doorslaggevende waarde. Via internet communiceren gaat dan ook verder dan alleen een mooie vormgeving. Wij helpen u hierbij. Door naar uw wensen te luisteren maken wij niet alleen goed uitziende, maar ook gebruiksvriendelijk en functionele websites.

Alles in eigen hand

Met het Content Management Systeem (CMS) van WordPress geven wij u de mogelijkheid het beheer van uw site in eigen handen te nemen. Op deze manier kunt u er zelf voor zorgen dat uw website altijd de meest actuele informatie bevat. WordPress is “webbased”, dus u hoeft geen extra software te installeren. Dat WordPress  gebruiksvriendelijk is, bewijzen de vele klanten die er dagelijks gebruik van maken.

Service

Wij vinden een goede service erg belangrijk. Na de oplevering van uw project leveren wij dan ook een uitstekende dienstverlening.

Wilt u iets veranderen aan uw website, dan staan wij direct voor u klaar.

iWareCMS is gespecialiseerd in luisteren, vertalen en toepassen.

Luisteren naar de mensen, hun kennis, praktijkervaring en wensen.

Vertalen van de informatie naar concrete oplossingen.

Toepassen van de oplossing. Dit kan bestaan uit het restylen van een website of helemaal vanaf de grond af aan opnieuw opbouwen.

Voorbeelden van het ontwerpen en restylen zijn terug te vinden in de portfolio.

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf.
iWareCMS ontwikkelt professionele websites die voor bezoekers overzichtelijk zijn en helder in structuur.
De doelmatigheid van u website stellen wij centraal in onze aanpak.
Samen met u wordt gekeken naar wat u wilt uitdragen met uw website.

Wilt u zelf de mogelijkheid hebben wijzigingen aan uw site aan te brengen? U kunt door ons een website laten maken met een Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u eenvoudig een eigen website kunt onderhouden en beheren. Er is weinig technische kennis voor nodig om met een CMS te werken.Pagina’s toevoegen, afbeeldingen en foto’s plaatsen en nieuwsbrieven versturen zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden van een website met CMS.Vanaf € 150,- heeft u een professionele website met een CMS.

Offerte aanvragen