Amber-Legal
17468
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17468,bridge-core-3.0.9,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16491
 
Categorie
Responsive, Web Design, WordPress
Over dit project

Amber Legal is opgericht door Maaike Blankert. Maaike is opgegroeid in de regio Breda. Daar heeft zij de eerste jaren als advocaat gewerkt. Van jongs af aan is Maaike sportief en doet zij het liefst aan teamsport (hockey). Haar competitieve karakter kwam daar goed van pas. In haar werk maakt zij hier ook met regelmaat gebruik van. Maaike wil winnen. In de praktijk betekent dit het maximale resultaat voor de klant bereiken. In combinatie met haar ruime kennis en ervaring zorgt dit voor tevreden klanten.

Toen Maaike zes jaar in het vak zat, is zij naar Oost-Brabant verhuisd. Na nog vier jaar in loondienst te hebben gewerkt in die omgeving, was Maaike klaar voor de volgende stap; ondernemen en op die manier haar klanten nóg beter helpen. Zelf ondernemen betekent namelijk ook de keuzes die daarbij horen nóg beter begrijpen.

In samenwerking met iWareCMS is er gekozen voor een mooi thema waarbij haar werkzaamheden goed uitgelicht kunnen worden.
Zoals gebruikelijk wordt de website responsive gebouwd waardoor deze ook op mobiele apparaten goed getoond wordt.

februari - juni 2021

Gereed0%